10 motive pentru a intretine relatii sexuale zilnic

Recomandari de citit

Bucuria datorata marelui O nu este singurul motiv pentru a face sex zilnic. Starile voastre mentale, emotionale si fizice pot fi imbunatatite si cu unele activitati intime. Beneficiile relatiilor sexuale zilnice surclaseaza orice aspecte negative la care v-ati putea gandi. Dar in caz ca inca nu sunteti convinsi, iata 10 motive pentru a face sex zilnic.10 motive pentru a face sex zilnic

1. Relatiile sexuale zilnice va pot invata sa aveti diferite tipuri de orgasme
Se poate sa stiti deja ca femeile sunt capabile sa aiba orgasm cu sau fara ejaculare. Dar stiati ca sunt capabile de avea doua tipuri diferite de orgasme? Chiar si barbatii pot ajunge in acea stare euforica fara ejacularea ulterioara.

Cercetatorii care au analizat orgasmul la femei au descoperit doua tipuri de climax care se disting evident in ceea ce priveste senzatia si locatia, fie centrat pe suprafata organelor genitale sau in interior. Orgasmele profunde sunt asociate cu o senzatie interna, uniforma cu functiile vizate ale orgasmului feminin.

Din pacate, acest subiect nu este foarte bine studiat, asa incat chiar si cercetatorii sunt nesiguri pe functia evolutiva a acestuia. Ei cred ca femeile ajung la climax astfel incat contractiile muschilor interni sa poata ajuta spermatozoidul sa ajunga la ou, promovand fertilizarea. Poate fi adevarat sau nu; intre timp, testati-va propriul orgasm si vedeti daca puteti avea ambele tipuri, pe cel de suprafata si pe cel intern.

2. Relatiile sexuale zilnice va pot ajuta sanatatea mentala
Este foarte greu sa ajungeti la orgasm daca sunteti stresati, dar chiar si realizarea mediului corespunzator, precum imbratisarile, va pot provoca emanarea ocitocinei. Ocitocina este cunoscuta sub numele de hormonul imbratisarilor si, impreuna cu dopamina, va ajuta sa eliminati imediat stresul si anxietatea.

3. Relatiile sexuale zilnice va pot sustine sanatatea fizica
Sexul zilnic este cea mai buna cale la care ne putem gandi pentru a face niste exercitii fizice. Sexul ajuta tonusul fizic deoarece va intareste sistemul cardiovascular, precum si muschii soldurilor, de pe spate si din zona abdominala. Sexul zilnic va poate ajuta sa va imbunatatiti echilibrul si sa slabiti.

Citeste continuarea articolului aici: 10 motive pentru a intretine relatii sexuale zilnic

Ultimele articole publicate

Mai multe articole similare