Amenajarea unui Candy Bar care sa surprinda pe toata lumea

Recomandari de citit

Trebuie sa pregatesti o petrecere aniversara si nici macar nu stii de unde sa incepi?

Acest tip de sarbatoare este foarte important pentru ca este o ocazie de a reuni familia si prietenii importanti, si ce mod mai bun de a le prezenta o masa dulce atractiva in functie de tematica si unde oaspetii pot gusta cele mai delicioase deserturi.

Cel mai bun lucru? Poti face un Candy Bar atragator si cool, care poate fi realizat, de asemenea, si cu un buget mic.

Multe dintre elementele decorative pe care le poti folosi, cum ar fi baloanele colorate sau ghirlandele, pot fi confectionate de tine, iar pentru prezentarea mancarii poti folosi borcane, cosuri sau cutii… pe care sigur le ai prin preajma pentru depozitare.

Tuturor (sau aproape tuturor) copiilor le plac dulciurile, bomboanele, ciocolata… si la fel si adultilor.

In urmatorul articol, iti vom oferi cateva sfaturi si sugestii pentru ca masuta ta de Candy Bar sa fie perfecta pentru urmatoarea aniversare cu cele mai frumoase decoratiuni.

Baloane

Baloanele sunt nelipsite de la orice petrecere, dar, mai ales de la cele aniversare. Din latex sau din folie, cu heliu sau nu, acestea ajuta la crearea unei atmosfere potrivite pentru petrecere.

Ele sunt, de fapt, cele care transforma o incapere obisnuita intr-una cu iz de petrecere.

Asa ca, vor fi minunate langa candy bar, indiferent de tema, cu atat mai mult cu cat sunt disponibile in diferite forme si culori.

Ghirlande de hartie

Colorate, simplu de realizat, din hartie sau plastic, ghirlandele aduc veselia pe un snur. Poti sa le combini cu alte decoratiuni sau poti sa le lasi doar pe ele, daca simti ca vei incarca spatiul.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui Candy Bar care sa surprinda pe toata lumea

Ultimele articole publicate

Mai multe articole similare