Aranjarea unui pat cu stil cu ajutorul pernelor decorative

Recomandari de citit

Pe langa faptul ca sunt moi si ne ofera o odihna confortabila pentru cap sau spate, pernele sunt o resursa decorativa excelenta.

De fapt, este suficient sa ne uitam la modul in care o canapea sau un dormitor se pot schimba radical in functie de pernele alese.

Sa stii cum sa combini diferite nuante, modele si stiluri nu este o sarcina usoara, deoarece rezultatul final poate fi un succes sau un dezastru.

Pentru a merge la sigur, cel mai bine este sa urmezi o serie de sfaturi pentru decorarea cu perne care asigura un rezultat final bun, indiferent de mode si tendinte.

Acorda importanta profunzimii

In aranjarea unui pat, profunzimea este importanta. Aceasta se refera la multitudinea de perne pe care o asezi pentru a crea impresia ca patul este confortabil si spatios.

De aceea, trebuie sa ai trei tipuri de perne. In spate vor sta cele pe care le folosesti pentru a dormi. Urmeaza apoi cele decorative, cu dimensiuni mari.

Ele pot avea 45X45 cm sau 50X50 cm, prin comparatie cu pernele din fata, care sunt cele de accent. Acestea ar trebui sa aiba cea mai mica dimensiune.

Alege nuantele in functie de cromatica generala

Citeste continuarea aici: Aranjarea unui pat cu stil cu ajutorul pernelor decorative

Ultimele articole publicate

Mai multe articole similare