Iluminarea casei in stil shabby chic

Recomandari de citit

Interioarele in stil shabby chic sunt elegante, frumoase si au un farmec pe care doar cateva stiluri il pot obtine.

Avand in vedere ca putem alege dintr-o multitudine de stiluri atunci cand ne hotaram sa decoram sau sa redecoram interiorul casei, stilul „shabby chic” este in continuare unul dintre cele mai alese printre pasionatii de design.

Stilul shabby chic se refera la arta de a decora casa cu elemente de mobilier uzate sau cu aspect invechit, creand astfel un ambient elegant si prietenos. Este un stil care transmite pacea, inspirat in mare masura de un mix dintre vintage si rustic, cu un farmec aparte punant pe primul loc tesaturile cu motive florale si accesoriile in culori pastelate.

Acest stil este o ocazie perfecta pentru a ne exersa creativitatea deoarece este potrivit pentru orice incapere a casei, iar pentru a-l obtine, nu este suficient in a da un strat de vopsea alba tuturor elementelor de mobilier si adaugant aspectul lui caracteristic de uzura.

De asemenea, stilul shabby chic poate fi folosit si in amenajarea gradinilor.

Afla, din articolul de mai jos, ce reprezinta decorul shabby chic si cum poti alege corpurile de iluminat care sa se potriveasca perfect cu stilul ales.

Cum a aparut stilul shabby chic?

Citeste continuarea aici: Iluminarea casei in stil shabby chic

Ultimele articole publicate

Mai multe articole similare