Mese si masute de toaleta pentru confortul tau

Recomandari de citit

Cand vine vorba de masa, accentul este pus pe calitatile naturale ale materialelor si pe o schimbare delicata a aspectului acestora. Jocul cu culorile si amestecarea materialelor, le confera o nuanta artistica. Suprafata neteda a blaturilor se sprijina ferm pe baze mai originale.

Acest lucru confera meselor un stil inovator si le transforma intr-un element modern al interiorului. Designul meselor este un amestec echilibrat de clasic, stil retro si idei avangardiste. Exprima estetica atemporala si functionala a unuia dintre cele mai necesare piese de mobilier din casa.

Functia mesei in interiorul modern este de a fi stabila si placuta la utilizare, dar si aceea de a crea un accent elegant. In functie de tipul de spatiu in care sunt amplasate, acestea sunt mese de living, de sufragerie, de gradina si mese pentru domeniul ospitalier – bar, cafenea, restaurant.

In functie de materialele din care sunt confectionate mesele, acestea pot fi realizate din metal, lemn, plastic si materiale inovatoare. Pentru unele modele de mese, sunt oferite blaturi spectaculoase, cu imagini grafice sau imitatie de texturi.

Masa ar trebui sa se potriveasca stilului general. Indiferent daca se va potrivi delicat sau accentuat, trebuie sa fie in echilibru armonios cu interiorul si cu fiecare element din el.

Masa trebuie sa se potriveasca cu scaunele sau canapele. Indiferent cat de frumoasa si eleganta este o masa, daca este incomoda sau cu scaunele uzate, isi pierde functionalitatea. Acest tip de piesa de mobilier ar trebuie sa fie stabila, ferma pe baza, sa nu se legene cand te misti in jurul ei, sa nu fie usor de doborat. Stabilitatea sa permite obiectelor asezate pe ea sa ramana pe loc si sa isi indeplineasca functiile fara obstacole.

Citeste continuarea aici: Mese si masute de toaleta pentru confortul tau

Ultimele articole publicate

Mai multe articole similare