Motivele pentru care este bine sa va masati picioarele inainte de a va culca

Recomandari de citit

Picioarele trebuie sa faca fata greutatii fiecaruia pe care il poarta, la fel de mult ca genunchii si gleznele; daca stati in picioare sau mergeti pentru mai multe ore, mai devreme sau mai tarziu, picioarele vor incepe sa va doara sau vor obosi pana cand ajungeti inapoi acasa.Din pacate, majoritatea dintre noi nu acorda atentie picioarelor, chiar daca ele sunt singurele ce ne ajuta sa fim mobili si sa stam drepti. Pe cat de mult ne-ar placea sa mergem la un spa si sa ne rasfatam picioarele obosite, costul s-ar putea sa nu fie ideal pentru bugetul nostru.

Vestile bune sunt ca un simplu masaj poate face minuni pentru picioarele obosite, in special daca le masati inainte de a va culca.

Care sunt beneficiile de care puteti profita daca va masati picioarele? Iata cateva dintre avantaje.

Imbunatatirea circulatiei sangelui. Unul dintre secretele sanatatii este sa avem o circulatie corespunzatoare a sangelui. Daca acesta este oprit in vreun fel, corpul s-ar putea sa nu primeasca destul oxigen; ceea ce va compromite sanatatea, cauzand cresteri bruste in nivelul presiunii din sange, probleme cardiace si chiar probleme renale. Prin masarea picioarelor, veti reusi sa va imbunatatiti circulatia sangelui.

Actioneaza precum un remediu natural impotriva durerilor. Este adevarat ca masarea picioarelor va poate relaxa, dar stiati ca va poate scapa si de alte dureri? Un studiu ce a fost publicat in 2004 in Jurnalul pentru Tratarea si Alinarea Durerilor a raportat ca pacientii post-operatorii demonstrau o imbunatatire semnificativa in privinta starii lor de sanatate atunci cand mainile si picioarele le erau masate, comparativ cu cei care foloseau doar medicamente pentru durere.

Citeste continuarea articolului aici: Motivele pentru care este bine sa va masati picioarele inainte de a va culca

Ultimele articole publicate

Mai multe articole similare