Trenduri de design interior care sunt la moda si anul acesta

Recomandari de citit

De multe ori ne este teama sa decoram in functie de moda, pentru ca moda este trecatoare. Dar pentru decoratiunile interioare exista anumite tendinte care se mentin in timp si aduc multa eleganta.

Daca ai gusturi bune, poti face aceasta sarcina singur, in caz contrar, un designer de interior te poate ajuta sa coordonezi decorarea tuturor elementelor din fiecare camera: mobilier, podea, perete, tavan si iluminat.

Daca ai chef sa faci cateva schimbari in casa ta, astfel incat sa te simti mai in ton cu tendintele actuale in materie de design interior, iata cateva idei care dau o nota moderna locuintei tale, dar care nu se demodeaza la fel de repede.

Spatii intime si mobilier discret

Chiar daca nu ai auzit inca de „hygge”, nu e timpul pierdut sa te familiarizezi cu acest trend iubit pe tot mapamondul. Termenul danez implica „liniste sufleteasca, fericire si confort”, si se traduce prin crearea unor spatii intime, comode, in care membrii familiei sa se simta fericiti si complet relaxati.

Acestea fiind spuse, chiar daca dulapurile voluminoase, mesele lungi si canapelele generoase au fost la moda pentru o vreme, lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Anul acesta se poarta mobila de living discreta, asezata in asa fel incat sa creeze mai multe zone in camera, pentru un sentiment accentuat de intimitate.

Lemnul, materialul anului

Lemnul in tonuri de miere pare sa fi castigat mult teren in ultimii ani, iar tendinta va continua. Stejarul si ciresul sunt alegeri fantastice, atat din punct de vedere al designului, cat si al durabilitatii si al esteticii. Cauta o calitate superioara, nu te zgarci la costuri, deoarece va fi o investitie eleganta si rafinata pentru generatiile urmatoare.

Aceasta tendinta a crescut in mod constant in ultimii 8 ani si continua sa castige teren. Tendintele spun ca, pe langa lemn, ar fi indicat sa adaugi in camere si elemente din fibre naturale, recum rachita si iuta. Acestea se potrivesc perfect in decor si creeaza instantaneu o atmosfera familiara.

Tonuri neutre si culori din natura

Citeste continuarea aici: Trenduri de design interior care sunt la moda si anul acesta

Ultimele articole publicate

Mai multe articole similare